Na jednostavan način i sa malo truda obojite uskršnja jaja u prelepe nijanse.
Sastojci:
- 1 šolja borovnica
- 1 šolja vode
- 1 kašika sirćeta
- kuvana jaja
Priprema:
U blenderu usitnite borovnice i vodu dok ne dobijete kašastu smesu. Zatim je prebacite u tiganj i kuvajte dok malo ne počne da vri. Pustite da se skroz ohladi sipajte smesu u neku posudu ili teglu, pa dodajte sirće i promešajte. Stavite jaja i ostavite u frižider nekoliko sati, najbolje 24 sata. U zavisnosti koju nijansu plave želite da dobijte toliko držite jaja u boji.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus