1. Sve sastojke za čija puding izmutite u posudi i pustite da smesa odstoji 5 do 10 minuta.
2. Za to vreme sve namirnice za pravljenje čokoladnog musa stavite u blender i izmiksajte dok tekstura jedinjenja ne postane kremasta.
3. Viljuškom usitnite banane.
4. U čašu sipajte čokoladni mus, preko njega prelijte čija puding , dok će treći sloj činiti banane. Dekorišite po želji.
5. Parfe ostavite u frižideru, kako bi se smesa stegla i bila spremna za serviranje.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom