1. Sve sastojke za čija puding izmutite u posudi i pustite da smesa odstoji 5 do 10 minuta.
2. Za to vreme sve namirnice za pravljenje čokoladnog musa stavite u blender i izmiksajte dok tekstura jedinjenja ne postane kremasta.
3. Viljuškom usitnite banane.
4. U čašu sipajte čokoladni mus, preko njega prelijte čija puding , dok će treći sloj činiti banane. Dekorišite po želji.
5. Parfe ostavite u frižideru, kako bi se smesa stegla i bila spremna za serviranje.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus