Ovaj hleb možete praviti i sa integralnim brašnom. Probajte ukus će vas sigurno oduševiti.
Sastojci:
- 2 kašike ulja
- 8 kriški slanine (ispržene i iseckane)
- 1 3/4 šolje brašna
- 1 šolja mladog crnog luka (iseckano)
- 1/2 šolje kačkavalja (iseckan)
- 2 kašičice praška za pecivo
- 1/3 šolje mleka
- 4 jajeta
Foto: Stvar ukusa hleb-sa-slaninom-i-lukom
Priprema:
Sve sastojke pomešajte i lepo umesite dok se sve ne sjedini. Zatim ubacite u duguljasti pleh za pečenje hleba i pecite na 200°C nekih 30-45 minuta ili dok ne dobije lepu rumenu boju.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem