Ovaj hleb možete praviti i sa integralnim brašnom. Probajte ukus će vas sigurno oduševiti.

Sastojci: 

  • 2 kašike ulja
  • 8 kriški slanine (ispržene i iseckane)
  • 1 3/4 šolje brašna
  • 1 šolja mladog crnog luka (iseckano)
  • 1/2 šolje kačkavalja (iseckan)
  • 2 kašičice praška za pecivo
  • 1/3 šolje mleka
  • 4 jajeta
Ukusan domaći hleb sa slaninom i lukom koji se brzo priprema
Foto: Stvar ukusa hleb-sa-slaninom-i-lukom

Priprema:

Sve sastojke pomešajte i lepo umesite dok se sve ne sjedini. Zatim ubacite u duguljasti pleh za pečenje hleba i pecite na 200°C nekih 30-45 minuta ili dok ne dobije lepu rumenu boju.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs