Ovaj hleb možete praviti i sa integralnim brašnom. Probajte ukus će vas sigurno oduševiti.
Sastojci:
- 2 kašike ulja
- 8 kriški slanine (ispržene i iseckane)
- 1 3/4 šolje brašna
- 1 šolja mladog crnog luka (iseckano)
- 1/2 šolje kačkavalja (iseckan)
- 2 kašičice praška za pecivo
- 1/3 šolje mleka
- 4 jajeta
Priprema:
Sve sastojke pomešajte i lepo umesite dok se sve ne sjedini. Zatim ubacite u duguljasti pleh za pečenje hleba i pecite na 200°C nekih 30-45 minuta ili dok ne dobije lepu rumenu boju.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus