Ako volite da isprobavate razne recepte od testa, onda će vam se sigurno dopasti i ovaj. Nema ko ne voli picu i svi smo navikli na njenu klasičnu verziju. Međutim, od sada je možete praviti i u drugačijem ruhu. Kada umesite testo, bogato ga napunite sirom, šunkom i salamom, a onda ga umotajte u rolat. Nakon pola sata izvadite iz rerne, a onda ga isecite na kriške i dobićete savršeno predjelo ili večeru za vašu porodicu ili goste. Osim što se uvija u rolat i ima sastojke kao za omiljeno italijansko jelo, kada se izvadi iz rerne, videćete da ste dobili hleb punjen bogatim nadevom od sira i mesa.
Sastojci:
Za testo:
- 200 g mlake vode
- 15 g kvasca
- 1 kašika šećera
- 2 kašike maslinovog ulja
- 300 g brašna
- 1 prstohvat soli
Za punjenje:
- 80 g kečapa
- 20 g listova bosiljka
- 300 g kačkavalja
- 120 g šunke
- 100 g salame
- 20 g susama
Priprema: