Imate stari baget ili hleb, a ne znate kako da ga iskoristite. Napravite ovo gurmansko jelo koje liči na prženice i picu. Brzinski preliv od jaja i jogurta daće sočnost hlebu, a kada sve to zapečete dobićete i hrskavu koricu. Ukućani će biti oduševljeni novim jelom, i sigurno će vam tražiti da ponovo pravite.
Sastojci:
- 1 baget
- maslac za podmazivanje tepsije
- 5 jaja
- 1 šolja jogurta
- 2 kašike ulja
- so, biber, mlevena paprika
- 100 g kačkavalja
Priprema:
Baget isecite na kriške, okrajke odbacite. Podmažite tepsiju pa ređajte kriške tako da prekriju dno. Jaja pomešajte sa jogurtom i začinima pa umutite. Prelijte preko bageta. Odozgo narendajte kačkavalj pa zapecite u rerni na 180 stepeni 25-30 minuta.
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem