Imate stari baget ili hleb, a ne znate kako da ga iskoristite. Napravite ovo gurmansko jelo koje liči na prženice i picu. Brzinski preliv od jaja i jogurta daće sočnost hlebu, a kada sve to zapečete dobićete i hrskavu koricu. Ukućani će biti oduševljeni novim jelom, i sigurno će vam tražiti da ponovo pravite.
Sastojci:
- 1 baget
- maslac za podmazivanje tepsije
- 5 jaja
- 1 šolja jogurta
- 2 kašike ulja
- so, biber, mlevena paprika
- 100 g kačkavalja
Priprema:
Baget isecite na kriške, okrajke odbacite. Podmažite tepsiju pa ređajte kriške tako da prekriju dno. Jaja pomešajte sa jogurtom i začinima pa umutite. Prelijte preko bageta. Odozgo narendajte kačkavalj pa zapecite u rerni na 180 stepeni 25-30 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus