Nemate ideju šta da na brzinu spremite za večeru. Evo ideje.
Sastojci:
6 tanko isečenih kriški starog hleba
3 dl mleka
3 jaja
sos od paradajza
šunka
sir
origano, biber, so
Priprema:
Kriške starog hleba poređajte u pleh obložen papirom za pečenje. Izmešajte mleko s jajima i posolite. Prelijte preko hleba, premažite sosom od paradajza, složite šunku, sir i začine. Pecite oko 20 minuta na 250 stepeni.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: Vijesti online
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom