Nemate ideju šta da na brzinu spremite za večeru. Evo ideje.
Sastojci:
6 tanko isečenih kriški starog hleba
3 dl mleka
3 jaja
sos od paradajza
šunka
sir
origano, biber, so
Priprema:
Kriške starog hleba poređajte u pleh obložen papirom za pečenje. Izmešajte mleko s jajima i posolite. Prelijte preko hleba, premažite sosom od paradajza, složite šunku, sir i začine. Pecite oko 20 minuta na 250 stepeni.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus