Brzinski doručak za sve one koji žure. Svi volimo prženice, ali ovako zapačen hleb je mnogo jednostavniji za pripremu. Samo umočite hleb u smesu i zapečete u rerni. Možete da poslužite i za večeru, sa šunkom, sirom i paradajzom. A uz ovako pripremljen hleb možete da poslužite jogurt ili domaće kiselo mleko.
Sastojci:
- baget
- 4 jajeta
- 150 ml mleka
- 150 g sira
- 20 g maslaca
Priprema:
Umutite jaja sa mlekom, pa dodajte rastopljeni puter. Umočite bagete, koje ste prerezali na pola po dužini. Ređajte ih u tepsiju prekrivenu pek papirom. Pospite rendanim sirom. Pecite u zagrejanoj rerni na 190°C 15 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus