Brzinski doručak za sve one koji žure. Svi volimo prženice, ali ovako zapačen hleb je mnogo jednostavniji za pripremu. Samo umočite hleb u smesu i zapečete u rerni. Možete da poslužite i za večeru, sa šunkom, sirom i paradajzom. A uz ovako pripremljen hleb možete da poslužite jogurt ili domaće kiselo mleko.
Sastojci:
- baget
- 4 jajeta
- 150 ml mleka
- 150 g sira
- 20 g maslaca
Priprema:
Umutite jaja sa mlekom, pa dodajte rastopljeni puter. Umočite bagete, koje ste prerezali na pola po dužini. Ređajte ih u tepsiju prekrivenu pek papirom. Pospite rendanim sirom. Pecite u zagrejanoj rerni na 190°C 15 minuta.
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom