1. Iseckajte sitno ili sameljite pileće grudi i čen belog luka.
2. U tu smesu dodajte iseckanu slaninu, sušeni paradajz i listove bosiljka. Dobijenu smesu dobro umutite mikserom.
3. Testo za rolnice razvucite i na sredinu, dužinom testa stavite smesu.
4. Urolajte testo i zatvorite ga sa strana. Isecite rolnice.
5. Rolnice ubacite u pleh, premažite ih jajetom i pospite susamom.
6. Pecite na 180 stepeni oko 20 minuta dok rolnice ne porumene.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus