Za doručak obično biramo jaja kada želimo da duže ostanemo siti. Bilo da jedemo kuvana, pržena, omlet,.. znaju da dosade ako ih jedemo svakodnevno. Zato se moramo truditi da ih na različite načine dopunimo drugim namrnicama i da tako napravimo raznovrstan jelovnik. U nastavku pročitajte kako da napravite omlet sa tunjevinom koji će vam obezbediti dovoljno energije za početak dana.
Sastojci:
3 jajeta
1 tunjevina
malo praziluka
maslinovo ulje
začini po ukusu
Priprema:
Tunjevinu ocedite i izgnječite malo viljuškom. Jaja umutite u posebnoj činiji. Dodajte tunjevinu, seckan praziluk i začine po želji. Zagrejte ulje na tiganju pa izlijte smesu. Pržite par minuta i servirajte.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus