Za ovaj ručak nećete morati da provedete puno vremena kod šporeta, a zadivićete ukućane. 

Sastojci:

  • 900 g boranije
  • 1 veća glavica crnog luka
  • 2 čena belog luka
  • oko pola kg pilećeg filea
  • 1 veća šargarepa
  • ulje
  • malo vode
  • 2 jajeta
  • 1 kisela pavlaka
  • so, biber
  • malo mleka

Priprema:
Boraniju skuvajte u posoljenoj vodi. Crni luk i šargarepu izdinstajte, pa propržite na ulju. Dodajte seckano belo meso, beli luk i kada se to proprži dodajte boraniju. Umutite jaja, pa dodajte pavlaku i mleko. Promešajte i prelijte preko mesa i boranijte. Pecite u zagrejanoj rerni na 200°C dok ne porumeni.

Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu

Izvor: uradisama/idejezakretivce