Za ovaj ručak nećete morati da provedete puno vremena kod šporeta, a zadivićete ukućane.
Sastojci:
- 900 g boranije
- 1 veća glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- oko pola kg pilećeg filea
- 1 veća šargarepa
- ulje
- malo vode
- 2 jajeta
- 1 kisela pavlaka
- so, biber
- malo mleka
Priprema:
Boraniju skuvajte u posoljenoj vodi. Crni luk i šargarepu izdinstajte, pa propržite na ulju. Dodajte seckano belo meso, beli luk i kada se to proprži dodajte boraniju. Umutite jaja, pa dodajte pavlaku i mleko. Promešajte i prelijte preko mesa i boranijte. Pecite u zagrejanoj rerni na 200°C dok ne porumeni.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: uradisama/idejezakretivce
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem