Za sve ljubitelje jela od pilećeg mesa ovo je odličan izbor za vikend ručak.

Sastojci:

  • 200g pilećeg mlevenog mesa
  • 2 kašike prezli
  • 2 kašike majoneza (posni)
  • 1 manji luk
  • 1 kašika svežeg peršuna
  • so, biber i začini po ukusu

Priprema:

U posudi pomešajte mlevenu piletinu, prezle, majonez, sitno iseckan luk i peršun, i začinite po ukusu. Rukama pomešajte sve sastojke dok se fino ne sjedine.

Meso formirajte u željeni oblik i pecite na srednjoj temperaturi sa obe strane, dok ne porumene.

Ukoliko želite da ih spremite u rerni, pecite ih na obloženom plehu na 200c oko 20 minuta.

Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu

Izvor: Stvar ukusa