Za sve ljubitelje jela od pilećeg mesa ovo je odličan izbor za vikend ručak.
Sastojci:
- 200g pilećeg mlevenog mesa
- 2 kašike prezli
- 2 kašike majoneza (posni)
- 1 manji luk
- 1 kašika svežeg peršuna
- so, biber i začini po ukusu
Priprema:
U posudi pomešajte mlevenu piletinu, prezle, majonez, sitno iseckan luk i peršun, i začinite po ukusu. Rukama pomešajte sve sastojke dok se fino ne sjedine.
Meso formirajte u željeni oblik i pecite na srednjoj temperaturi sa obe strane, dok ne porumene.
Ukoliko želite da ih spremite u rerni, pecite ih na obloženom plehu na 200c oko 20 minuta.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: Stvar ukusa
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom