Pred vama je recept za najbolju marinadu za piletinu od 3 sastojka. Možete marinirati bilo koji deo pileta ovom smesom i biće ukusno i sočno meso. U redovima ispod vam donosimo recept za karabatake koji će vam postati omiljeni.

  • Sastojci:
  • 4 pileća karabataka
  • 1 čen belog luka
  • so, biber, svež bosiljak
  • 2 kašike limunovog soka
  • maslinovo ulje
  • kockica putera

Priprema:

Otkoštajte karabatake. U secka stavite bosiljak, beli luk, so, biber i limunov sok. Mutite dok se ne ujednači smesa. Karabatake stavite u činiju, pastu od bosiljka preko i nalijte maslinovim uljem . Dobro promešajte i ostavite da se marinira 15-30 minuta. Pržite na srednjoj vatri na puteru do zlatno smeđe boje, 5 do 7 minuta po strani.

Izvor: Stvar ukusa

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA POSNA JELA i osvojite VREDNE NAGRADE