VAZDUŠASTA KAJAGANA SA POVRĆEM: Ovo je prvo jelo koje ćete naučiti da spremate, nikad prostije i brže

Ako ste početnik u kuhinji, prvo naučite kako se pravi kajgana.

Printscreen/YT/Home kitchen with Danny

Kada tek počinjete da kuvate, krenite sa kajganom jer će vam garantovano uspeti iz prve, a to će vas ohrabriti da nastavite. Potrebno vam je samo 3 sastojka i manje od 20 minuta. Brzinska večera koju možete da poslužite sa parčetom domaćeg hleba ili lepinje, kao i sa čašom hladog jogurta

Sastojci:

  • 1 crni luk 
  • 3 paprike 
  • 4 jajeta 

Priprema:

Papriku i crni luk isecite na veće komade, pa propržite. Poklopite tiganj i dinstajte na tihoj vatri nekih 15 minuta. Na kraju dodajte umućena jaja i propržite. Pospite biberom. 

Izvor: Stvar ukusa