Ćevapi su jednostavno jelo od mlevenog mesa koje svi obožavaju, a čak se i stranci vraćaju u Srbiju kako bi još jednom pojeli ovaj specijalitet.Lažni ćevapi su mnogo jeftinija, ali i jednako ukusna verzija čuvenog jela. Sve što treba da uradite jeste da u krompir dodate malo začina i brašno i eto ručka koji niko neće odbiti. Dovoljno je da poslužite sa sezonskom salatom. 

  • Sastojci:
  • 500 g krompira 
  • peršun 
  • so, biber, slatka paprika 
  • 1 kašika brašna 

Priprema:
Krompir skuvajte, pa procedite i izrendajte. Zatim dodajte seckani peršun, brašno, posolite, pobiberite i pospite slatkom paprikom. Sve dobro sjedinite, oblikujte ćevape i pržite u tiganju na malo zagrejanog ulja. 

Izvor: Stvar ukusa 

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoje RECEPTE ZA NAJLEPŠE USKRŠNJE SPECIJALITETE i osvojite VREDNE NAGRADE