Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVAKO SE PRAVE NAJBOLJI MLINCI: Savršena korica i to bez pavlake za kuvanje

Ako želite da napravite savršene mlince u nastavku teksta pročitajte odličan recept.

 Domaći mlinci Izvor: Shutterstock

Danas u restoranima možete u meniju da pronađete ćuretinu ili piletinu sa mlincima. Profesionalni kuvari su malo modifikovali recept, pa služe ovo jelo zapečeno sa pavlakom za kuvanje. Ali, pravi domaćinski mlinci, po receptu naših baka, prave se u sosu od pečenja. Kada je meso pri kraju sa pečenjem dodaju se mlinci koje ste prethodno kratko kuvali, pa se uvaljaju u masnoću koju je meso pustilo. Potrebno je samo malo da se zapeku, kako bi imali koricu, ali i ostali mekani u isto vreme. Ako želite da naučite kako se spremaju savršeni mlinci, kojima niko neće moći da odoli, u nastavku teksta pročitajte najbolji recept.

  • Sastojci: 
  • mlinci 
  • masnoća od pečenja 

Priprema:

Mlince izlomite na krupne komade, pa kratko kuvajte u ključaloj vodi, čisto da omekšaju. Ako u rerni imate neko pečenje dodajte mlince unutra, pa uvaljajte u masnoću i ostavite par minuta da se zapeku. Ako nemate pečeno meso, možete mlince da prelijte sa 2-3 kašike pretopa, pa da zapečete par minuta. 

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

00:44
Kako se prave pržene njoke
Izvor: TikTok/msshiandmrhe
Izvor: TikTok/msshiandmrhe

Izvor: Stvar ukusa  

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti