Za čizburger pastu vam treba tako malo vremena, a isprljaćete samo jednu posudu. Nikad jednostavniji i ukusniji ručak ili večera za celu porodicu.
Sastojci za 6 porcija:
- 450 g mlevenog mesa
- 150 g crnog luka
- 1 čen belog luka
- 1 kašika soli
- ½ kašike bibera
- 2 kašike vorčester sosa
- 2 kašike kečapa
- 950 ml goveđeg bujona
- 450 g makarona po želji
- 300 g čedar sira
- 120 ml mleka
Priprema:
Crni luk isecite na kockice i stavite u dublju šerpu da se malo proprži. Dodajte mleveno meso, sitno iseckan beli luk, so, biber, vorčester sos i kečap. Kada je meso gotovo dodajte goveđi bujon i makarone, pa lepo promešajte. Poklopite i krčkajte 20 minuta. Nakon toga dodajte izrendani čedar sir i mleko i opet promešajte. Kuvajte dok se sir ne istopi.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem