Za čizburger pastu vam treba tako malo vremena, a isprljaćete samo jednu posudu. Nikad jednostavniji i ukusniji ručak ili večera za celu porodicu.
Sastojci za 6 porcija:
- 450 g mlevenog mesa
- 150 g crnog luka
- 1 čen belog luka
- 1 kašika soli
- ½ kašike bibera
- 2 kašike vorčester sosa
- 2 kašike kečapa
- 950 ml goveđeg bujona
- 450 g makarona po želji
- 300 g čedar sira
- 120 ml mleka
Priprema:
Crni luk isecite na kockice i stavite u dublju šerpu da se malo proprži. Dodajte mleveno meso, sitno iseckan beli luk, so, biber, vorčester sos i kečap. Kada je meso gotovo dodajte goveđi bujon i makarone, pa lepo promešajte. Poklopite i krčkajte 20 minuta. Nakon toga dodajte izrendani čedar sir i mleko i opet promešajte. Kuvajte dok se sir ne istopi.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus