Za čizburger pastu vam treba tako malo vremena, a isprljaćete samo jednu posudu. Nikad jednostavniji i ukusniji ručak ili večera za celu porodicu.

Sastojci za 6 porcija:

  • 450 g mlevenog mesa
  • 150 g crnog luka
  • 1 čen belog luka
  • 1 kašika soli
  • ½ kašike bibera
  • 2 kašike vorčester sosa
  • 2 kašike kečapa
  • 950 ml goveđeg bujona
  • 450 g makarona po želji
  • 300 g čedar sira
  • 120 ml mleka

Priprema:

Crni luk isecite na kockice i stavite u dublju šerpu da se malo proprži. Dodajte mleveno meso, sitno iseckan beli luk, so, biber, vorčester sos i kečap. Kada je meso gotovo dodajte goveđi bujon i makarone, pa lepo promešajte. Poklopite i krčkajte 20 minuta. Nakon toga dodajte izrendani čedar sir i mleko i opet promešajte. Kuvajte dok se sir ne istopi.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs