1. Pomešati oba brašna, 2 jajeta i kašičicu soli, pa sa belim vinom umesiti testo.

2. Izmešati sir, parmezan, jedno jaje, so i seckani beli luk.

3. Testo razviti na površini posutoj brašnom i preseći na 2 dela. Jedan deo premazati žumancetom. Poređati sir odozgo, u obliku gomilica. Poklopiti drugim delom testa i iseći raviole, tako da u sredini svake bude gomilica sira. Kuvati u vodi oko 5 minuta.

4. Staviti ravioli u tanjire, preliti ih zagrejanim puterom (ili hladno ceđenim maslinovim uljem), posuti ih rendanim parmezanom i origanom i ukrasiti koktel paradajzom isečenim na polovine i svežim bosiljkom


Sastojci:

300 g brašna
100 g integralnog pšeničnog brašna
3 jaja
so
oko 100 ml belog vina
300 g krem sira
4 kašike rendanog parmezana
2 čena belog luka
1 žumance
100 g putera (ili maslinovo ulje po želji)
veza bosiljka
12 komada koktel paradajza