Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grčka salata

Ova salata uz svež krckav hleb sa ruzmarinom može biti i lagani ručak.

  Izvor: Profimedia/Shutterstock

1. Povrće očistiti i oprati. Iseći krastavac na kockice, paradajz na kriške i luk na kolutove. Izmešati sve, ubaciti ruzmarin, posoliti i dodati masline. Staviti ulje, sirće i origano. Dodati fetu i lagano promešati. Ostaviti malo da odstoji da bi ruzmarin otpustio mirisi.

2. Servirati u činijama sa podlogom od zelene salate.


Sastojci:

2 krastavac
3 veća paradajza
1 glavica ljubičastog luka
16 maslina
200 g feta sira
4 grančice svežeg ruzmarina
kašika maslinovog ulja
origano
vinsko sirće
8 listova zelene salate

Pročitajte tekst: Grčka kuhinja

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti