1. Iseckati crni i beli luk. Iseći pečurke na sitno. Skinuti iglice ruzmarina sa grančica. Iseckati meso na komadiće.
2. Ispržiti meso na ulju, izvaditi ga. U ulju pržiti luk, beli luk, pečurke i ruzmarin.
3. Skuvati testeninu.
4. U pečurke sipati neutralnu pavlaku i prokuvati. Dodati i meso, pa podgrejati.
5. Servirati uz testeninu i ukrasiti po želji peršunom.
Seckano meso sa pečurkama
Uz jaku kombinaciju pečurki i mesa odlično ide neka lagana sveža salata.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus