Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAPREZE SALATA: U čuveni italijanski specijalitet dodajte jednu namirnicu koja će joj poboljšati ukus

Naučite kako se pravi italijanska kapreze salata, brzo je i lako.

 Kapreze salata Izvor: Stvar Ukusa

Osvežavajuća italijanska salata, kapreze, može da se jede sa mesom kao prilog. U originalnom receptu se pravi samo od mocarele i paradajza, ali ako dodate i avokado, poboljašaćete joj ukus. Leti može da se jede kao obrok salata, kada vam treba nešto lagano, a opet neverovatno ukusno. 

Sastojci:

  • paradajz
  • mocarela
  • avokado 
  • maslinvo ulje

Možda će vas zanimati

Priprema:

Isecite paradajz, mocarelu i avokado na kriške, pa poređajte na tanjir. Začinite maslinovim ulje i posolite i vaša je salata spremna.

Izvor: Stvar ukusa 

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Pročitajte još

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti