Ideja za predjelo koje možete poslužiti na slavi.

Predjelo je hrana koja se služi pre glavnog jela. Domaćice mu često poklanjaju najviše pažnje jer žele da predjelo bude, ne samo ukusno, već i dopadljivo na oko, dekorativno, i da se lepo uklopi sa ostalom hranom na trpezi. Približava nam se sezona slava, zato vam predlažemo recept za predjelo od paradajza koje će se odlično uklopiti na vašem slavskom stolu.
- Sastojci:
- 3 čena belog luka
- 4 paradajza
- so, ruzmarin
- maslinovo ulje
Priprema:
Isecite beli luk na tanke kriške. Takođe, isecite paradajz na pola. prebacite paradajz na tanjir i posolite ga. Po vrhu rasporedite kriške belog luka i ruzmarin. Prebacite polovine paradajza u prethodno podmazan tiganj i pržite dok paradajz ne omekša. Poslužite na tanjiru i prelijte maslinovim uljem.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA ZIMNICU i osvojite VREDNE NAGRADE
Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.