Salate su odlično i ukusno predjelo, a ove godine je napravite malo drugačije. Ova salata sa mesnim nareskom može da se služi i kao namaz uz vruć hleb, a možete da je služite kao svakodnevni obrok, ali i kaofantastično novogodišnje predjelo. Ulepšaće svaku trpezu, a sprema se poprilično jednostavno.
- Sastojci:
- 1 crni luk
- 5-6 kiselih krastavaca
- 1 kašičica senfa
- 3 kašike majoneza
- 1 kašičica slatke paprike
- 2 jajeta
- 400 g svinjskog nareska
Priprema:
Crni luk sitno iseckajte, a krastavac izrendajte. Posolite i pobiberite, pa promešajte. Dodajte senf, majonez, slatku papriku i sitno seckana jaja, koja ste prethodno skuvali. Dobro promešajte. Na kraju dodajte i mesni narezak i sve dobro sjedinite. Ostavite je u frižideru 2 sata.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA NOVOGODIŠNJU I BOŽIĆNU TRPEZU i osvojite VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus