Ako ste početnik u kuhinji ili mrzite da spremate hranu jer iza vas ostaje užasan nered na šporetu, ne očajavajte- i za taj problem postoji rešenje!

Korisnik Tik Toka Endru Get došao je na ideju kako da svakog jutra pripremi kajganu i u isto vreme ne napravi haos na šporetu. Umutio je jaja u okrugloj činijici, sipao ih u tiganj, a onda okrenuo činijicu naopačke, tako da i poslednje kapljice sadržaja iscure u tiganj, pa je u obrnutom položaju zarotirao činijicu za 360 stepeni.

- Da sam samo nagnuo činijicu u stranu, preostala tečnost bi se slila sa spoljne strane činijice i pala bi na šporet ili kuhinjski pult. Ovako sam činijicu sasvim ispraznio, pa neću morati da ribam šporet - otkrio je Get čiji video je pogledalo preko 2 miliona ljudi.

Kako da šporet uvek bude čist TikTok/andrew_gatt

Poslužite se ovim trikom svaki put kad pripremate bilo koji tečni sastojak za obrok i uštedite vreme za ribanje kuhinje.

Ako tražite najbolji recept za kajganu, na pravom ste mestu - pročitajte kako da spremite najukusniju kajganu po receptu Marte Stjuart koja će biti savršeno kremasta.

Izvor: Stvar ukusa