Ako ste početnik u kuhinji ili mrzite da spremate hranu jer iza vas ostaje užasan nered na šporetu, ne očajavajte- i za taj problem postoji rešenje!
Korisnik Tik Toka Endru Get došao je na ideju kako da svakog jutra pripremi kajganu i u isto vreme ne napravi haos na šporetu. Umutio je jaja u okrugloj činijici, sipao ih u tiganj, a onda okrenuo činijicu naopačke, tako da i poslednje kapljice sadržaja iscure u tiganj, pa je u obrnutom položaju zarotirao činijicu za 360 stepeni.
- Da sam samo nagnuo činijicu u stranu, preostala tečnost bi se slila sa spoljne strane činijice i pala bi na šporet ili kuhinjski pult. Ovako sam činijicu sasvim ispraznio, pa neću morati da ribam šporet - otkrio je Get čiji video je pogledalo preko 2 miliona ljudi.
Poslužite se ovim trikom svaki put kad pripremate bilo koji tečni sastojak za obrok i uštedite vreme za ribanje kuhinje.
Ako tražite najbolji recept za kajganu, na pravom ste mestu - pročitajte kako da spremite najukusniju kajganu po receptu Marte Stjuart koja će biti savršeno kremasta.
Izvor: Stvar ukusa
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem