Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO DA VAM RENDE UVEK BUDE ČISTO: Jednostavan trik koji je do sada pogledalo više od 3 miliona ljudi

U nastavku teksta pogledajte jednostavan trik uz pomoć kog će rende uvek da vam bude čisto.

 Kako da rende uvek bude čisto Izvor: Shutterstock

Pasta sa kačkavaljem je hrana koju većina ljudi obožava, ali pranje rendea mnogim domaćima predstavlja pravu noćnu moru. Jer, ko voli da izvlači ostatke hrane koje se obavezno zavuku u njegove nepristupačne rupice?

Upravo zbog toga, video koji je postavio jedan korisnik TikToka oduševio je mnoge domaćice na ovoj društvenoj mreži. On u videu pokazuje kako da koristite rende, a da ga ne uprljate, tako da se posle korišćenja ne morate ni da ga perete.

Možda će vas zanimati

Ovaj trik je vrlo jednostavan - sve što vam je potrebno je plastična kesica. Kada plastičnu kesu stavite preko rendea, oštrice kuhinjske sprave ostaju netaknute, ali ipak dovoljno snažne da usitne kačkavalj ili na primer, kao u videu beli luk.

Jednu domaćicu je interesovalo da li kesica može da pukne, ali autor ju je uverio da do toga ne može da dođe.

Ipak, njegov savet nije oduševio baš sve. Naprotiv, mnogi su ga napali jer koristi plastičnu kesicu, ali je mnogo više negativnih komentara dobio jer "podržava lenje domaćice".

- Ovo nije higijenski - prokomentarisala je jedna korisnica TikToka.

- Prestanite da olako trošite plastiku koja se ne razgrađuje, jednostavno operite rende - napisao je drugi korisnik ove društvene mreže.

A kako izgleda postupak u kom rende ostaje potpuno čisto pogledajte u videu u nastavku teksta.

Pogledajte

00:06
Trik sa čisto rende
Izvor: tiktok/kanisrezepte
Izvor: tiktok/kanisrezepte

Izvor: Stvar ukusa

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Pročitajte još:

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti