Knedle u boji
Ukoliko prilikom pripreme knedli od griza, dodate paradajz-pire dobićete i drugačju aromu i lepšu boju. Isto važi sa dodavanjem usitnjenog spanaća. Knedle će dobiti divnu zelenu boju i lepši i bogatiji ukus.
Knedle sa začinskim biljem
Začinsko bilje se u kuhinji koristi upravo zbog specifične arome koje poseduje. Sitno naseckano bilje obogatiće kako izgled tako i ukus knedli. I što je najbolje, svaki put možete da odaberete neko drugo bilje - bosiljak, peršun, nana, korijander, mirođija...
Knedle sa sirom
Parmezan ima veoma specifičnu aromu, pa će vaše knedle biti daleko ukusnije od običnih griz knedli.
Knedle sa šunkom
Pogodne su za situacije kada želite da obogatite supu od povrća.
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem