Knedle u boji
Ukoliko prilikom pripreme knedli od griza, dodate paradajz-pire dobićete i drugačju aromu i lepšu boju. Isto važi sa dodavanjem usitnjenog spanaća. Knedle će dobiti divnu zelenu boju i lepši i bogatiji ukus.
Knedle sa začinskim biljem
Začinsko bilje se u kuhinji koristi upravo zbog specifične arome koje poseduje. Sitno naseckano bilje obogatiće kako izgled tako i ukus knedli. I što je najbolje, svaki put možete da odaberete neko drugo bilje - bosiljak, peršun, nana, korijander, mirođija...
Knedle sa sirom
Parmezan ima veoma specifičnu aromu, pa će vaše knedle biti daleko ukusnije od običnih griz knedli.
Knedle sa šunkom
Pogodne su za situacije kada želite da obogatite supu od povrća.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus