U azijskoj kuhinji najčešće se koristi mešavina pet začina u prahu. Možete ih lako i sami pripremiti.
Potrebni su vam sledeći začini biber, karanfilić, seme mirođije, cimet i anis.
Kratko propržiti na teflonu bez masnoće kašiku bibera, pet karanfilića, kašiku semena mirođije, šipku cimeta i kašiku anisovog semena. U avanu fino istucati ili samleti u mlinu za kafu.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus