Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO DA PILETINA BUDE SOČNA: Spremna na ovaj način zadržaće sve sokove, a caka je u papiru za pečenje (VIDEO)

Autor Aleksandra Ljubičić

Isprobajte recept za najsočniju piletinu.

 Recept za najsočniju piletinu.jpg Izvor: Printscreen/Youtube/KAZAN

Piletina je meso koje domaćice najčešće koriste kada pripremaju ručak. Međutim, ona ume da ispadne suva i da nam pokvari celokupan doživljaj. Zato vam donosimo trik za najsočniju piletinu. Sve što vam treba jeste parče papira za pečenje. Tako će se piletina pržiti u sopstvenom soku i biće sočna i mekana.

  • Sastojci:
  • 300 g piletine
  • so, biber, slatka paprika
  • 50 g kačkavalja
  • 2 čeri paradajza
  • maslac

Priprema:

Sir isecite na tanke kriške, a a čeri na kolutove. Šniclu mesa malo izlupajte čekićem za meso da bude šira.Pposolite, pobiberite i stavite začinku papriku. Preko poređajte sir i kolutove paradajza na jednu stranu, pa preklopite drugom stranom. Papir za pečenje isecite na oblik kruga pa premažite puterom, i sipajte odozgo malo soli, bibera i paprike. Stavite meso na polovinu papira, pa preklopite drugom polovinom. Savijte krajeve da ne bi sadržaj iscureo. Pržite po 5 minuta sa obe strane. Uklonite potom papir i uživajte u najsočnijoj piletini.

Izvor: Stvar ukusa

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA ZIMNICU i osvojite VREDNE NAGRADE

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti