Jednostavan trik da vam pohovane šnicle budu sočne pomoći će vam da ovo jednostavno jelo, uspešno napravite. Ponekad meso ostaje tvrdo i žilavo. Ovo su detalji na koje treba da obratite pažnju da biste dobili sočne i ukusne šnicle. Saznajte i jednostavan trik za najhrskaviju pileću kožicu.
Pravilna priprema šnicli
Morate iseći meso na komade debljine 1 cm. Istucite ih čekićem sa obe strane, pre nego što ih posolite.
Ne zaboravite na testo
Šniclama je potrebno testo za pohovanje. Možete koristiti samo jaja, ali bolje umutite zajedno 3 jaja, 1 kašiku brašna i 2 kašike pavlake. Dodajte malo soli i nekoliko čenova belog luka - tako će ukus biti zanimljiv i uravnotežen.
BONUS VIDEO
StvarUkusa/L.S.
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom
Minestrone čorba za post na vodi
Kako da napravite moka krem tortu