Jednostavan trik da vam pohovane šnicle budu sočne pomoći će vam da ovo jednostavno jelo, uspešno napravite. Ponekad meso ostaje tvrdo i žilavo. Ovo su detalji na koje treba da obratite pažnju da biste dobili sočne i ukusne šnicle. Saznajte i jednostavan trik za najhrskaviju pileću kožicu.
Pravilna priprema šnicli
Morate iseći meso na komade debljine 1 cm. Istucite ih čekićem sa obe strane, pre nego što ih posolite.
Ne zaboravite na testo
Šniclama je potrebno testo za pohovanje. Možete koristiti samo jaja, ali bolje umutite zajedno 3 jaja, 1 kašiku brašna i 2 kašike pavlake. Dodajte malo soli i nekoliko čenova belog luka - tako će ukus biti zanimljiv i uravnotežen.
BONUS VIDEO
StvarUkusa/L.S.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus