1. Ulupajte slatku pavlaku. Umutite 200 g šlaga sa 2 dl mleka i u to dodajte kiselu pavlaku. Sjedinite ova dva krema i podelite na dva dela.
2. U prvi stavite 300 g mlevenog keksa.
3. Keks u komadu umačite u zagrejano mleko i ređajte na poslužavniik.
4. Zatim stavite polovinu fila s keksom, pa borovnice, zatim preostalu polovinu fila s keksom.
5. Odozgo razmažite fil bez keksa, ukrasite rastopljenom belom čokoladom i svežim borovnicama.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus