Pileće belo meso iseći na na filete , izlupati tučkom i začiniti po ukusu. Staviti preko jedne polovine šunku kačkavalj i malo kečapa. Preklopiti meso i rukom učvrstiti ivice.Ako ste nesigurni da će vam iscureti stavite čačkalice
Jaje umutiti. Uvaljati meso u brašno, pa u jaje, pa u prezle. Pržiti u dubokom ulju na laganoj vatri dok ne dobije zlatno-žutu boju.Vaditi na salvete da upije višak masnoće...
Uz ovo meso predlažemo lep krompir pire
Prijatno
kodbakeugostima.blogspot.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus