Pripremite sendvič po receptu Kris Tajgen, koji uključuje sezonsko voće - breskvu i fantastični bri sir.
Sastojci:
5 ½ kašika maslaca
8 parčića belog hleba
125 ml slatkog čili sosa
1/2 ljubičastog luka
225 g bri sira
1 zrela breskva
so
Priprema:
Pleh obložite papirom za pečenje. Premažite svaku krišku hleba s maslacem, pa je stavite na pleh tom stranom na dole. Sve premažite slatkim čili sosom. Na četiri kriške stavite luk, bri i par tankih šnita breskve. Posolite, pa poklopite drugim parčetom hleba. Sva četiri sendviča pecite na zagrejanom tiganju 2-3 minuta s jedne strane. Preokrenite, pa pecite još toliko, sve dok se sir ne rastopi i dok sendviči ne poprime zlatnosmeđu boju.
Izvor: gastro.24sata.hr
Gusta krompir čorba sa slaninicom
Pileći file u aromatičnom sosu od pavlake i paradajza
Recept za najukusniju karbonaru sa piletinom - bez pavlake!
salata
posno