Pripremite sendvič po receptu Kris Tajgen, koji uključuje sezonsko voće - breskvu i fantastični bri sir.
Sastojci:
5 ½ kašika maslaca
8 parčića belog hleba
125 ml slatkog čili sosa
1/2 ljubičastog luka
225 g bri sira
1 zrela breskva
so
Priprema:
Pleh obložite papirom za pečenje. Premažite svaku krišku hleba s maslacem, pa je stavite na pleh tom stranom na dole. Sve premažite slatkim čili sosom. Na četiri kriške stavite luk, bri i par tankih šnita breskve. Posolite, pa poklopite drugim parčetom hleba. Sva četiri sendviča pecite na zagrejanom tiganju 2-3 minuta s jedne strane. Preokrenite, pa pecite još toliko, sve dok se sir ne rastopi i dok sendviči ne poprime zlatnosmeđu boju.
Izvor: gastro.24sata.hr
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus