Pripremite sendvič po receptu Kris Tajgen, koji uključuje sezonsko voće - breskvu i fantastični bri sir.

Sastojci:

5 ½ kašika maslaca

8 parčića belog hleba

125 ml slatkog čili sosa

1/2 ljubičastog luka

225 g bri sira

1 zrela breskva

so

Priprema:

Pleh obložite papirom za pečenje. Premažite svaku krišku hleba s maslacem, pa je stavite na pleh tom stranom na dole. Sve premažite slatkim čili sosom. Na četiri kriške stavite luk, bri i par tankih šnita breskve. Posolite, pa poklopite drugim parčetom hleba. Sva četiri sendviča pecite na zagrejanom tiganju 2-3 minuta s jedne strane. Preokrenite, pa pecite još toliko, sve dok se sir ne rastopi i dok sendviči ne poprime zlatnosmeđu boju.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: gastro.24sata.hr