Džesika Alba i posle tri porođaja izgleda zaista neverovatno. Ona redovno trenira i vodi računa o tome šta jede. Ali dešava se i da nekad prekrši pravila. Pročitajte kako poznata glumica održava svoju vitku liniju.

Džesika Alba kad se probudi zajedno sa decom silazi u kuhinju da doručkuju. Prvo svima napravi zdrav smuti, a sebi napravi i kafu. Ona uglavnom pravi proteinske šejkove i trudi se da ima dosta bademovog putera i masnoće. Obično koristi kokosovu vodu. Njen omiljeni doručak je tost sa avokadom i poširana jaja.

Kokosovu vodu je otkrila tako što je krenula na vruću jogu (trening joge koji se radi na visokoj temperaturi da biste se više oznojili) i da ne bi dehidrirala počela je da koristi kokosovu vodu, ali vi možete koristiti i običnu. Obično pije samo čaj, kafu i kokosovu vodu.

Poznata glumica u frižideru uvek ima neki ljuti sos, kokosovu vodu i bademovo mleko. Takođe u frižideru ima puno začina i svežeg voća i povrća. Ako želi da prekrši ishranu, Džesika Alba će pre izabrati naćos umesto sladoleda.

Ona obožava da kuva, njena porodica najviše voli kada sprema povrće pečeno na jako malo ulja, testenine ili lazanje. Leti uglavno dosta roštiljaju, a zimi spremaju pečenja. Ali uvek na njenom meniju ima pečenog povrća. "Ako ikada napišem drugu knjigu, volela bih da to bude kuvar. Želela bih da imam izgovor da kuvam 6 nedelja. To bi bio san. Ali svaki obrok bi bio spreman za 20 minuta jer volim brzo da kuvam.

Džesika Alba voli grickalice, a njena omiljena zdrava grickalica su kokice. Njih obožava i jede u kancelariji svaki dan. Napravi ih sa kokosovim ulje, a umesto obične koristi himalajsku morsku so. Kod kuće kao užinu jede sveže povrće i humus.

Što se tiče vežbanja ona voli grupne treninge i treninge visokog inteziteta. Voli da se kreće i ne voli puno ponavljanja. Kao što smo već pomenuli voli vruću jogu. Preferira da vežba sa prijateljima jer joj je tako zabavnije. Poznata glumica obavezno služa muziku dok trenira. Na njenoj listi se nalaze Drejk, Džej Zi i Kanje. Dok vežba radije sluša rep i hip-hop nego pop muziku.

Postoje i treninzi koje ona ne voli, a to su čučnjevi na jednoj nozi sa tegovima, svako skakanje ili trčanje.

Savet Džesike Albe o zdravom životu: "Da biste imali blistavu kožu i dosta energije morate biti hidrirani. To je važno i za opšte zdravlje. Trudite se da u vašoj ishrani bude što više svežih i prirodnih namirnica, a što manje prerađenih i onih koji imaju neprirodne šećere.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs