Oljuštite krompir, izrendajte ga, pa pomoću gaze iscedite jednu šoljicu za kafu svežeg soka krompira.
Istim postupkom iscedite i jednu šoljicu za kafu soka od jabuke. Ova dva soka pomešajte i pijte dva puta dnevno, sat vremena pre jela.
Ovaj postupak ponavljajte sve dok gorušica potpuno ne nestane.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus