Štetne materije se skladište u organizmu i kvare normalni ritam njegovog rada, unistavajući metabolizam, pa ljudi počinju da se osećaju veoma loše. To mogu biti simptomi kao sto su slabost, pospanost, zbunjenost, česte prehlade, opšti pad imuniteta.
Dakle, veoma je vazno sprovoditi čišćenje organizma od toksina. Postoje razne metode detoksikacije i provereni načini za čišćenje i podmladjivanje organizma. Između ostalih, postoji i detoksikacija organizma pomoću pirinča.
- Uzmite običan pirinač, toliko supenih kasika, koliko imate godina (ako imate 35 godina, znaci 35 supenih kasika itd).
- Dobro ga isperite i naspite u teglu.
- Teglu napunite toplom prokuvanom vodom, zatvorite poklopcem i stavite u frižider.
- Ujutru svu vodu iscediti. Uzmite 1 supenu kašiku pirinča i kuvajte ga 3-4 minuta bez soli (u drugoj, običnoj tekućoj vodi).
- Pojedite ga na prazan stomak, poželjno do pola osam ujutru.
- Preostali pirinač ponovo zalijte prokuvanom ohlađenom vodom i ostavite u frižider do sledećeg jutra.
- Ovu proceduru za čišćenje organizma ponavljajte svaki dan dok ima pirinča u tegli.
Tajna metode se krije u zrnu pirinčca, koje ima kristalnu strukturu. Kada se zrna potope u vodu, sa njih se spira skrob i pojavljuju se ćelije. Pirinač se vari u crevima, a ne u želucu, njegova zrna deluju kao absorbent (upijač).
Sa ovom metodom pročišćavaju se creva, krvni sudovi, zglobovi i drugi delovi organizma od toksina, teških metala i drugih štetnih materija. Čišćenje organizma sa pirinčem pomaže da se normalizuje metabolizam i reguliše višak telesne težine.
Posle tretmana osećaćete se ne samo zdravije, već i mlađe.
Posle ovakvog čišćenja organizma nestaju bolovi u leđima, vratu, zglobovima. Efekat tretmana nije trenutan, već postepen. Posle dve nedelje počinje pravo čišćenje organizma.
Posle određenog vremena uzimanja pirinča aktivira se samočišćenje organizma, što će se i nastaviti samo posle tretmana u roku od nekoliko meseci.
Ne zaboravljajte da unosite dosta tečnosti u organizam – minimum 2l dnevno, najbolje – vodu i zeleni čaj.
Pre primene tretmana konsultujte se sa svojim lekarom.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus