Bez obrzira na to da li planirate odmah da iskoristite sve kupljene namirnice ili želite da ih sačuvate za kasnije, neki proizvodi će izgubiti mnoga korisna svojstva ako ih čuvate u frižideru.
Pogledajte šta bi trebalo držati dalje od frižidera.
Paradajz - promeniće teksturu i ukus
Lubenice - izgubiće antioksidante
Krompir - promeniće ukus
Crni luk - može da se ubuđa i promeni teksturu
Kafa - izgubiće prepoznatljiv ukus i može da upije razne mirise
Beli luk - može da proklija i da se ubuđa
Alkohol - žestoka pića treba čuvati na sobnoj temperaturi
Med - može da se kristališe i zgusne brže
Ljuti sos - većina sosova može da se čuva u kuhinjskim elementima i do tri godine
Hleb - postaće suv
Bosiljak - može da uvene i upije okolne mirise
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem