1. Ostavite lablebiju u vodi preko noći da nabubri. Skuvajte je da omekša, ali da se ne raspadne. Skidajte belu penu dok se kuva. Ocedite vodu i hladnom vodom dobro operite leblebiju.
2. Pomešajte sve sastojke, stavite u blender i dobro izmiksujte.
1. Ostavite lablebiju u vodi preko noći da nabubri. Skuvajte je da omekša, ali da se ne raspadne. Skidajte belu penu dok se kuva. Ocedite vodu i hladnom vodom dobro operite leblebiju.
1/2 kg leblebije
veza peršunovog lista
sok od 1 limuna
2 čenja belog luka
1/2 kašičice bibera
kašika susamovog putera (taan)
1/2 dl tamari sosa
1/2 dl hladno ceđenog ulja
1 dl prokuvane vode
2. Pomešajte sve sastojke, stavite u blender i dobro izmiksujte.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus