1. Luk ispržite na masti da bude zlatno-smeđ, dodajte meso, začine, peršin i paradajz-sok, pa sve zajedno kuvajte na laganoj vatri.
2. Potom dodajte krompir i vrelu vodu, pa kuvajte narednih 10 minuta.
3. Sve preručite u zemljanu ili vatrostalnu posudu i pola sata pecite na 190 stepeni.
4. Jogurt, jaja, brašno i so dobro pomešajte i prelijte preko pečenog mesa. Vratite u rernu na još 10-ak minuta da se zapeče.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus