Neobičan spoj koji će probuditi vaša čula.
Sastojci
800 g junetine
500 grama bundeve
šaka spanaća
2 glavice crnog luka
4 čena belog luka
so, suvi začin, biber
malo ulja
Priprema
1. Meso i bundevu iseckajte na kockice.
3. Crni i beli luk isecite na krupnije.
4. U foliju stavite meso i povrće sa malo ulja. Posolite i pobiberite.
5. Pecite oko 30-tak minuta tj. dok meso ne bude gotovo.
Savet plus: Možete da ubacite i krompir isečen na kockice ili papriku.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus