Neobičan spoj koji će probuditi vaša čula.
Sastojci
800 g junetine
500 grama bundeve
šaka spanaća
2 glavice crnog luka
4 čena belog luka
so, suvi začin, biber
malo ulja
Priprema
1. Meso i bundevu iseckajte na kockice.
3. Crni i beli luk isecite na krupnije.
4. U foliju stavite meso i povrće sa malo ulja. Posolite i pobiberite.
5. Pecite oko 30-tak minuta tj. dok meso ne bude gotovo.
Savet plus: Možete da ubacite i krompir isečen na kockice ili papriku.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom