Stvar ukusa
Naslovna
Najnovije
Praznici i slave
Recepti
Deserti
Posna jela
Kuhinje sveta
Trikovi i saveti
Zanimljivosti
Još
Kategorije
Ostalo
Naslovna
juneće meso
#
juneće meso
Ručak
29.2.2024.
Gurmanski zalogaji od junećeg mesa i pečuraka
Reaguj
Komentariši
Slave i slavska trp…
11.1.2024.
PROFI KUVAR SAVETUJE KAKO DA NAPRAVITE JUNEĆE PEČENJE: Tajna je u "korici" od putera (VIDEO)
Reaguj
Komentariši
Ručak
30.10.2023.
JUNEĆI GULAŠ SA SLANINOM: Obogatite klasičan recept omiljenom namirnicom na srpskoj trpezi
Reaguj
Komentariši
Ručak
19.10.2023.
RECEPT ZA PERKELT - MEKANO JUNEĆE MESO: Pravi gurmanluk, a što se duže krčka to je ukusnije
Reaguj
Komentariši
Kuhinje regiona
16.10.2023.
DALMATINSKA PAŠTICADA: Meko juneće meso sa slaninom u vinu - savršeno za ručak
Reaguj
Komentariši
Pite
4.10.2023.
RECEPT ZA NAJBOLJE BOSANSKE MANTIJE: Domaće kore punjene junećim mesom, pa zalivene jogurtom
Reaguj
Komentariši
Kuhinje regiona
3.10.2023.
BOSANSKI RAVIOLI - MIKS MANTIJA I ČUVENOG ITALIJANSKOG SPECIJALITETA: Meko testo punjeno mesom, bogato preliveno umakom
Reaguj
Komentariši
Mediteranska kuhinja
27.7.2023.
BRACIOLE - ITALIJANSKI SPECIJALITET: Meso punjeno pršutom i sirom savršenog ukusa (VIDEO)
Reaguj
Komentariši
Ručak
29.5.2023.
PRAVI SARAJEVSKI ĆEVAPI: Ne prave se od mlevenog mesa, a biće sočniji
Reaguj
Komentariši
Saveti
26.5.2023.
RUZMARIN ČINI PILETINU "RASKOŠNOM", A SVINJETINU NE SPREMAJTE BEZ MAJČINE DUŠICE: Koji začini se najbolje slažu uz meso
Reaguj
Komentariši
Ručak
23.1.2023.
BEČKI GULAŠ - PRAVO ZIMSKO JELO: Specijalitet krcat mesom koje se raspada koliko je mekano
Reaguj
Komentariši
Ručak
22.12.2022.
JUNEĆE ŠNICLE U KREMASTOM SOSU OD AJVARA: Gurmanski ručak za celu porodicu od samo 5 sastojaka
Reaguj
Komentariši
Ručak
7.12.2022.
JUNETINA SA POVRĆEM: Meso krčkajte u neverovatno ukusnom saftu i neće biti žilavo, već mekano i sočno (VIDEO)
Reaguj
Komentariši
Ručak
4.11.2022.
GRAŠAK SA JUNETINOM: Čorbasto jelo prepuno vitamina - ručak za 2 dana koji se sam sprema
Reaguj
Komentariši
Ručak
30.9.2022.
VOJVOĐANSKI GULAŠ: Od mađarskog ga razlikuje jedan sastojak koji mu daje poseban šmek
Reaguj
Komentariši
Ručak
24.9.2022.
BOSANSKI LONAC JE OBOŽAVALA CELA JUGOSLAVIJA: Specijalitet pun mesa i povrća, a najlepši je iz zemljane posude
Reaguj
Komentariši
Ručak
20.9.2022.
JUNEĆE ŠNICLE SA GRAŠKOM: Spremite najmekše meso i zgusnite jelo bez brašna i zaprške (VIDEO)
Reaguj
Komentariši
Ručak
13.9.2022.
VIŠEGRADSKI KUPUS - TITO I JOVANKA BROZ SU GA OBOŽAVALI: Ručak koji se praktično sam sprema, a voli ga cela Jugoslavija
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
3.9.2022.
TRIKOVI ZA NAJMEKŠU JUNETINU IKADA: Meso mekše i od putera, a sve već imate u kuhinji
Reaguj
Komentariši
Supe čorbe potaži
15.8.2022.
DOMAĆA JUNEĆA SUPA: Okrepljuje organizam, a tajna je u dugom krčkanju - baš ovako su je pravile naše bake
Reaguj
Komentariši
Ručak
4.8.2022.
JUNEĆI MEDALJONI U SOSU OD PEČURAKA: Uz jedan trik meso će biti mekano i sočno - ručak za čistu desetku
Reaguj
Komentariši
Ručak
16.7.2022.
NAJBOLJI RECEPT ZA GULAŠ: Meso toliko meko da se raspada, a saft će biti još ukusniji ako dodate 1 trik sastojak
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
2.7.2022.
OMEKŠAJTE ŽILAVO I TVRDO MESO: Uz ove trikove i jeftiniji komadi će biti mekani i fini kao puter
Reaguj
Komentariši
Ručak
10.5.2022.
JUNEĆE ŠNICLE U SAFTU: Meso ukrčkano u paradajz sosu biće mekano kao puter, a priprema je nikad jednostavnija
Reaguj
Komentariši
Ručak
30.4.2022.
ORIGINALNI SARAJEVSKI ĆEVAPI: Više nećete poželeti kupovne, a super su i ako ih pečete u tiganju
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
28.3.2022.
KAKO DA PREPOZNATE SVEŽE MESO: Dovoljno vam je nekoliko sekundi da saznate, a evo na šta da obratite posebnu pažnju
Reaguj
Komentariši
Ručak
26.3.2022.
LOVAČKE ŠNICLE OD JUNEĆEG MESA: Ukrčkane u paradajz sosu, pa sve zapečeno u rerni - prste da poližeš
Reaguj
Komentariši
Paste
23.3.2022.
DOMAĆE TALJATELE SA JUNETINOM: Napravite testeninu kao profesionalac, a jedan sastojak sosu daje poseban šmek
Reaguj
Komentariši
Mediteranska kuhinja
9.3.2022.
STIFADO: Grčki gulaš od junetine - tajna je u dugom krčkanju mesa i aromatičnom sosu
Reaguj
Komentariši
Ručak
27.2.2022.
JUNEĆI STROGANOF - RUSKO JELO SA TESTENINOM: Profesionalni kuvar pokazao kako da spremite bolje nego u restoranu
Reaguj
Komentariši
1
2
3
Arapski parfemi postali su globalna opsesija: Ovo su najpopularniji za zimu, a cena im je iznenađujuće niska
Zašto ne treba ostaviti praznu čašu na stolu? Naši stari su uvek gledali za gostima, evo zašto ih je to plašilo
Kako da sredite kuću pred praznike bez ijednog dinara: Uredite raskošan dom uz najbolje savete dizajnera enterijera
Izaberite vazu i opisaćemo vas jednom rečju: Test otkriva da li ste temeljni, inovativni ili veoma osetljivi
Od jednog sastojka iz kujne zamija se i zimi zeleni: Biljka koja privlači novac radi i kad sve druge spavaju
Šta februar 2026. donosi svim horoskopskim znakovima? Jarcu se smeši dobitak, a evo ko bi mogao biti prevaren