Stvar ukusa
Naslovna
Najnovije
Praznici i slave
Recepti
Deserti
Posna jela
Kuhinje sveta
Trikovi i saveti
Zanimljivosti
Još
Kategorije
Ostalo
Naslovna
juneće meso
#
juneće meso
Ručak
29.2.2024.
Gurmanski zalogaji od junećeg mesa i pečuraka
Reaguj
Komentariši
Slave i slavska trp…
11.1.2024.
PROFI KUVAR SAVETUJE KAKO DA NAPRAVITE JUNEĆE PEČENJE: Tajna je u "korici" od putera (VIDEO)
Reaguj
Komentariši
Ručak
30.10.2023.
JUNEĆI GULAŠ SA SLANINOM: Obogatite klasičan recept omiljenom namirnicom na srpskoj trpezi
Reaguj
Komentariši
Ručak
19.10.2023.
RECEPT ZA PERKELT - MEKANO JUNEĆE MESO: Pravi gurmanluk, a što se duže krčka to je ukusnije
Reaguj
Komentariši
Kuhinje regiona
16.10.2023.
DALMATINSKA PAŠTICADA: Meko juneće meso sa slaninom u vinu - savršeno za ručak
Reaguj
Komentariši
Pite
4.10.2023.
RECEPT ZA NAJBOLJE BOSANSKE MANTIJE: Domaće kore punjene junećim mesom, pa zalivene jogurtom
Reaguj
Komentariši
Kuhinje regiona
3.10.2023.
BOSANSKI RAVIOLI - MIKS MANTIJA I ČUVENOG ITALIJANSKOG SPECIJALITETA: Meko testo punjeno mesom, bogato preliveno umakom
Reaguj
Komentariši
Mediteranska kuhinja
27.7.2023.
BRACIOLE - ITALIJANSKI SPECIJALITET: Meso punjeno pršutom i sirom savršenog ukusa (VIDEO)
Reaguj
Komentariši
Ručak
29.5.2023.
PRAVI SARAJEVSKI ĆEVAPI: Ne prave se od mlevenog mesa, a biće sočniji
Reaguj
Komentariši
Saveti
26.5.2023.
RUZMARIN ČINI PILETINU "RASKOŠNOM", A SVINJETINU NE SPREMAJTE BEZ MAJČINE DUŠICE: Koji začini se najbolje slažu uz meso
Reaguj
Komentariši
Ručak
23.1.2023.
BEČKI GULAŠ - PRAVO ZIMSKO JELO: Specijalitet krcat mesom koje se raspada koliko je mekano
Reaguj
Komentariši
Ručak
22.12.2022.
JUNEĆE ŠNICLE U KREMASTOM SOSU OD AJVARA: Gurmanski ručak za celu porodicu od samo 5 sastojaka
Reaguj
Komentariši
Ručak
7.12.2022.
JUNETINA SA POVRĆEM: Meso krčkajte u neverovatno ukusnom saftu i neće biti žilavo, već mekano i sočno (VIDEO)
Reaguj
Komentariši
Ručak
4.11.2022.
GRAŠAK SA JUNETINOM: Čorbasto jelo prepuno vitamina - ručak za 2 dana koji se sam sprema
Reaguj
Komentariši
Ručak
30.9.2022.
VOJVOĐANSKI GULAŠ: Od mađarskog ga razlikuje jedan sastojak koji mu daje poseban šmek
Reaguj
Komentariši
Ručak
24.9.2022.
BOSANSKI LONAC JE OBOŽAVALA CELA JUGOSLAVIJA: Specijalitet pun mesa i povrća, a najlepši je iz zemljane posude
Reaguj
Komentariši
Ručak
20.9.2022.
JUNEĆE ŠNICLE SA GRAŠKOM: Spremite najmekše meso i zgusnite jelo bez brašna i zaprške (VIDEO)
Reaguj
Komentariši
Ručak
13.9.2022.
VIŠEGRADSKI KUPUS - TITO I JOVANKA BROZ SU GA OBOŽAVALI: Ručak koji se praktično sam sprema, a voli ga cela Jugoslavija
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
3.9.2022.
TRIKOVI ZA NAJMEKŠU JUNETINU IKADA: Meso mekše i od putera, a sve već imate u kuhinji
Reaguj
Komentariši
Supe čorbe potaži
15.8.2022.
DOMAĆA JUNEĆA SUPA: Okrepljuje organizam, a tajna je u dugom krčkanju - baš ovako su je pravile naše bake
Reaguj
Komentariši
Ručak
4.8.2022.
JUNEĆI MEDALJONI U SOSU OD PEČURAKA: Uz jedan trik meso će biti mekano i sočno - ručak za čistu desetku
Reaguj
Komentariši
Ručak
16.7.2022.
NAJBOLJI RECEPT ZA GULAŠ: Meso toliko meko da se raspada, a saft će biti još ukusniji ako dodate 1 trik sastojak
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
2.7.2022.
OMEKŠAJTE ŽILAVO I TVRDO MESO: Uz ove trikove i jeftiniji komadi će biti mekani i fini kao puter
Reaguj
Komentariši
Ručak
10.5.2022.
JUNEĆE ŠNICLE U SAFTU: Meso ukrčkano u paradajz sosu biće mekano kao puter, a priprema je nikad jednostavnija
Reaguj
Komentariši
Ručak
30.4.2022.
ORIGINALNI SARAJEVSKI ĆEVAPI: Više nećete poželeti kupovne, a super su i ako ih pečete u tiganju
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
28.3.2022.
KAKO DA PREPOZNATE SVEŽE MESO: Dovoljno vam je nekoliko sekundi da saznate, a evo na šta da obratite posebnu pažnju
Reaguj
Komentariši
Ručak
26.3.2022.
LOVAČKE ŠNICLE OD JUNEĆEG MESA: Ukrčkane u paradajz sosu, pa sve zapečeno u rerni - prste da poližeš
Reaguj
Komentariši
Paste
23.3.2022.
DOMAĆE TALJATELE SA JUNETINOM: Napravite testeninu kao profesionalac, a jedan sastojak sosu daje poseban šmek
Reaguj
Komentariši
Mediteranska kuhinja
9.3.2022.
STIFADO: Grčki gulaš od junetine - tajna je u dugom krčkanju mesa i aromatičnom sosu
Reaguj
Komentariši
Ručak
27.2.2022.
JUNEĆI STROGANOF - RUSKO JELO SA TESTENINOM: Profesionalni kuvar pokazao kako da spremite bolje nego u restoranu
Reaguj
Komentariši
1
2
3
Ko je lepa Ružica sa stare "hiljadarke"? U bivšoj Jugoslaviji su je obožavali, a muž je krio njeno pravo poreklo
Živim sa 200 cimera, ali štedim ogromne pare: Imam studio, teretanu i bioskop - evo koliko to košta!
Razlika između boga i doktora? Bog zna da nije doktor: Vedrana Rudan hrabrije nego ikad o borbi protiv karcinoma
Stavite nekoliko zrna u novčanik i biće pun para: Prema starom verovanju, ovaj ritual od dinara pravi dva
Jedan horoskopski znak dobija veliki novac pre praznika: Posle mnogo muka, konačno i za njega sviće zora
Kako da iskoristite datum ogledala 12. 12. 2025? Evo šta treba da uradite tačno u 12.12, a šta je zabranjeno