1. Skuše stavite u vatrostalnu posudu, prelijte vinom i ostatak dolijte vodu tako da ih prekrije. Začinite solju i biberom, lovorovim listom, i ružmarinom i polovinom belog luka. Pesite u rerni ili na ringli 20-ak minuta, pa onda ribu izvadite iz tečnosti u kojoj se kuvala i ohladite pa odvojte od kostiju.


Sastojci:

1 kg skuše

2 dl belog vina

ruzmarin i lovorov list

1 glavica belog luka

1 dl maslinovog ulja

1 kašika kapara

crne masline

so i biber

2. Pola ohlađenog mesa skuše izmiksajte štapnim mikserom u paštetu uz dodatak maslinovog ulja, a drugu polovinu samo izgnječite viljuškom, pa sjedinite.

3. Crne masline usitnite kao i drugu polovinu belog luka i kapare, pa pomešajte sa mesom i začinite dodatno solju, biberom i maslinovim uljem.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: doznajemo.com