1. Skuše stavite u vatrostalnu posudu, prelijte vinom i ostatak dolijte vodu tako da ih prekrije. Začinite solju i biberom, lovorovim listom, i ružmarinom i polovinom belog luka. Pesite u rerni ili na ringli 20-ak minuta, pa onda ribu izvadite iz tečnosti u kojoj se kuvala i ohladite pa odvojte od kostiju.
2. Pola ohlađenog mesa skuše izmiksajte štapnim mikserom u paštetu uz dodatak maslinovog ulja, a drugu polovinu samo izgnječite viljuškom, pa sjedinite.
3. Crne masline usitnite kao i drugu polovinu belog luka i kapare, pa pomešajte sa mesom i začinite dodatno solju, biberom i maslinovim uljem.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: doznajemo.com
Brza obrok salata sa pasuljem i kuvanim jajima za koju svi traže recept
Brz kolač sa jabukama
Pasta sa tikvicama i slaninom
Kvas od limuna i maslačka - domaći blago gazirani napitak koji osvežava
Zaboravite na klasične torte – rolat sa kruškama i bademima je nova zvezda trpeze