1. Odmrznuti spanać. Iseći šargarepu na listiće, pa je ispržiti sa iseckanim lukom na maslacu. Dodati spanać, jaja, kiselu pavlaku, so i biber. Iseći ribu na trake, začiniti.
2. Zagrejati rernu na 180 stepeni. Razvući testo (ili pripremiti kore za gibanicu). Rasporediti preko testa povrće, sir i prezle. Dodati i ribu, pa uviti. Staviti u nauljeni pleh i premazati žumancetom. Peći oko 30 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus