1. Pomešati prezle s parmezanom, ruzmarinom, biberom, zrnima senfa i 4 kašike ulja. Zarezati meso me đu rebarcima, a rebarca nožicem uredno ostrugati, da se skine ostatak mesa i da bi bila lepša naoko. Posoliti.
2. Zagrejati rernu na 160 stepeni. Ispržiti jagnjetinu na 3 kašike ulja, sa svih strana. Položiti zatim na pleh i peći oko 20 minuta u rerni. Izvaditi meso, rasporediti preko pripremljenu masu i pritisnuti. Zapeći u rerni tek toliko da postane hrskavo odozgo.
3. Za sos pomešati moču od pečenja sa 200 ml bujona, ukuvati i povezati slatkom pavlakom i gustinom.
4. Gotov kare staviti na poslužavnik i ukrasiti po želji ruzmarinom ili višnjama, pa poslužiti uz sos.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus