1. Skuvano povrće pomešati sa prženim sojinim sirom i kuvanim jajima.
2. Sve sastojke za sos od kikirikija blenderom iseckati sve dok se ne dobije gusta masa. Masu od kikirikija pržiti na malo ulja i dodati 200 ml vode. Kuvati sve dok ne postane gusto. Preliti preko povrća, jaja i tofua.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus