Uz ovaj recept i vi možete postati majstor italijanske kuhinje.

Sastojci:

kutija kanelona

400 g mlevenog meso

paradajz sos

1 čen belog luka

malo crvenog luka

so

biber

kačkavalj

začini po želji

Prirpema: 

Propržite na malo ulja beli i crveni luk, dodate mleveno meso i začinite. Pržite dok meso ne promeni boju, pa onda dodate malo paradajz sosa u tiganj. Krčkate tako nekih desetak minuta, pa punite kanelone. Zatim napunjene kanelone ređate u pleh, pospete sa još paradajz sosa i narendate kačkavalj preko. Pecite u rerni na 180°C dok kanelone ne omekšaju, a sir se istopi.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama- Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs