Uz ovaj recept i vi možete postati majstor italijanske kuhinje.
Sastojci:
kutija kanelona
400 g mlevenog meso
paradajz sos
1 čen belog luka
malo crvenog luka
so
biber
kačkavalj
začini po želji
Prirpema:
Propržite na malo ulja beli i crveni luk, dodate mleveno meso i začinite. Pržite dok meso ne promeni boju, pa onda dodate malo paradajz sosa u tiganj. Krčkate tako nekih desetak minuta, pa punite kanelone. Zatim napunjene kanelone ređate u pleh, pospete sa još paradajz sosa i narendate kačkavalj preko. Pecite u rerni na 180°C dok kanelone ne omekšaju, a sir se istopi.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama- Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem