Uz ovaj recept i vi možete postati majstor italijanske kuhinje.
Sastojci:
kutija kanelona
400 g mlevenog meso
paradajz sos
1 čen belog luka
malo crvenog luka
so
biber
kačkavalj
začini po želji
Prirpema:
Propržite na malo ulja beli i crveni luk, dodate mleveno meso i začinite. Pržite dok meso ne promeni boju, pa onda dodate malo paradajz sosa u tiganj. Krčkate tako nekih desetak minuta, pa punite kanelone. Zatim napunjene kanelone ređate u pleh, pospete sa još paradajz sosa i narendate kačkavalj preko. Pecite u rerni na 180°C dok kanelone ne omekšaju, a sir se istopi.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama- Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus