Pripremite nešto malo drugačiji obrok i obradujte ukućane.
Sastojci:
- 500 g junećeg buta
- 2 glavice luka
- 1 crvena paprika
- 3 kašike maslinovog ulja
- 200 g pirinča
- 3 kašike paradajz pirea
- kašičica čilija u prahu
- so
- 500 ml supe (kocka)
- biber
- 1 kašika seckanog peršuna
- 2 kašike rendanog kačkavalja
Priprema:
Junetinu veoma sitno iseckati. Iseckati i luk. Papriku očistiti i iseći na kockice.
Zagrejati ulje i ispržiti meso. Dodati luk i pirinač, pa pržiti dok pirinač ne postane slatkast. Dodati papriku, paradajz pire, čili u prahu, so i supu. Kuvati sve oko 15 minuta.
Začiniti, dodati peršun i posuti sirom.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus