Svi vole kada čuju da je za ručak krompir i meso. Isprobajte ovaj recept za čiju pripremu vam treba 5 minuta i za pečenje 40 minuta. Sigurno će vam se dopasti.
Sastojci:
- 4 krompira
- 4 svinjska filea
- 1 manji crni luk
- so, biber, začinska paprika
Priprema:
Krompir operite i isecite na pola, a zatim meso i krompir začinite. Lepo utrljajte začine i u meso i u krompir. Luk isecite na kolutove. Na polovinu krompira stavite parče mesa, zatim kolut luka, probodite čačkalicom i preko čačkalice stavite drugu polovinu krompira. Umotajte u foliju i pecite u rerni na 180°C nekih 40 minuta.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus