1. Meso malo izlupajte, posolite ga i pobiberite, pa uvaljajte u brašno i malo propržite na vrelom ulju.
2. Svaku prepečenu krmenadlu premažite senfom i stavite na prethodno izdinstani beli luk.
3. Zavijte svaku krmenadlu u list omekšalog kupusa (možete da koristite i sezonski kiseli), a na kupus stavite po parče slanine.
4. Prelijte sve masnoćom u kojoj se meso pržilo, dodajte malo ulja ili masti i nalijte supom i belim vinom da sve ogrezne.
5. Poklopite i pecite oko sat vremena na 200 stepeni.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus