1. Iseckajte luk i propržite na ulju kratko, pa dodajte meso i jednu kašičicu vegete i dinstajte dolivajući vodu (15-20minuta).
2. Dodajte paradajz iz konzerve, papriku iseckanu na kockice i nastavite da pržite još 15 minuta.
3. Pred kraj dinstanja dodajte crveni pasulj (može i onaj iz konzerve), kuvani kukuruz šećerac, preostalu Vegetu i malo peršuna.
4. Tortilje blago zagrejte u rerni, pazite da se ne prepeku. potrebno je da ostanu mekane. na svaku tortilju stavite po 2 kašike nadeva, zarolajte i poslužite.
Najjednostavnija plazma torta od samo 4 sastojka
Šampinjoni punjeni orasima za posno slavsko predjelo
Kako da kolači duže ostanu sveži
Goveđi paprikaš sa šargarepom i krompirom
Nutricionisti otkrili magični recept za sos koji ide u sve, od mesa do salata