Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sočna piletina sa parmezanom

Ovo mekano pileće meso se topi u ustima.

  Izvor: Profimedia/Shutterstock

1. Pomešajte u činiji grčki jogurt, parmezan, so, biber i beli luk.


Sastojci:

4 šnicle pilećeg belog mesa

šolja grčkog jogurta

1/2 šolje parmezana

1 1/2 kašičica soli

1/2 kašičice bibera

kašičica belog luka u prahu

2. Smesom premažite pileće belo meso.

3. Premazanu piletinu pecite 45 minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti