Snicle izlupati, zatim ih zaciniti biberom i vegetom. Uvaljati ih u brasno sa obe strane pa ih kratko proprziti na ulju da blago porumene sa obe strane. Odloziti ih u dublji pleh.
Crni i beli luk iseckati u secku i dodati ga u ulje u kom su se przile snicle, preliti sa malo vode od ukupne kolicine i uz mesanje dinstati dok ne omeksa.
U malo vode razmutiti brasno ( brasno dodavati u zavisnosti od toga kakvu gustinu sosa zelite ) pa dodati u luk, zaciniti i kuvati uz stalno mesanje dok se sos ne zgusne.
Kada je sos dostigao zeljenu gustinu preliti ga preko snicli u plehu i peci u zagrejanoj rerni 40-ak minuta na 180 stepeni.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus